top of page

JACKY VERMEULEN

green-plant-2125600.jpg
61f0453a-46dc-418a-9084-9e2f56becf92.JPG

Wie ben ik eigenlijk?

Veel mensen hebben vage klachten, zoals  vermoeidheid, overgewicht, ondergewicht, eetbuien, een wisselende stoelgang, of stemmingswisselingen.

De kracht van voeding is enorm, maar vaak weten mensen niet waar ze moeten beginnen. Kleine aanpassingen in je voedingspatroon kunnen wonderen doen voor je stemming en gezondheid.

Daarnaast kan het veranderen van je leefstijl en gewoontes een diepgaand proces zijn waarin je weleens stukken van jezelf kunt tegenkomen die je lastig vind. Ik begeleid je hier graag in. Het is niet zeldzaam dat een verstoorde relatie met voeding wordt veroorzaakt door onderliggend trauma, verdriet of blokkades.

Mijn werk kan als dat passend is doorweven zijn van oefeningen om het bewustzijn te vergroten en het contact met je lichaam (en emoties) te herstellen. Daarnaast kun je ook terecht bij mijn collega voor ademsessies of ademcirkels, ter ondersteuning van dit proces. Als je hier meer over wilt weten, neem dan contact met me op.

Voor mij is dit het allermooiste werk wat er is.

De titel 'diëtist' is een beschermde titel die je alleen kunt behalen met het succesvol afronden van de 4-jarige HBO studie 'Voeding en Diëtetiek'. Deze heb ik aan de Haagse Hogeschool behaald.

Om de titel te behouden sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici, door onder andere continue bijscholing te volgen.

Daarnaast ben ik lid van het Kenniscentrum Diëtetiek over overgewicht & obesitas (KDOO). 

icon-03.png

Wat vinden klanten van Jacky Foodie?

bottom of page