Lunch wrap
Volkorenwrap met geroosterde kikkererwten

Ingrediënten
1 klein blikje kikkererwten
1 eetlepel olijfolie (voor bakken en braden)
1 volkorenwrap
1 eetlepel (plantaardige) yoghurt
1/4 komkommer
1 tomaat
1 theelepel bosui kleingesneden
Kruiden: knoflookpoeder, uipoeder, chilipoeder, komijn, paprika, kerrie, een druppel rookaroma, witte peper en een beetje zout
Bereidingswijze
Spoel de kikkererwten af onder de kraan in een vergiet
Maak een kruidenmengsel van de kruiden, met de eetlepel olie
Meng het kruidenmengsel met de kikkererwten
Verhit een koekenpan
Bak de gekruide kikkerwten in de pan tot ze rondom een beetje bruin zijn
Snijd ondertussen de tomaat, de komkommer en de bosui
Leg de (koude) volkorenwrap op een bord
Doe eerst een lepel (plantaardige) yoghurt op de wrap
En beleg daarna met de kikkerwten, komkommer, tomaat en bosui
Rol de wrap op en eetsmakelijk!
Diëtistenpraktijk Gouda: Jacky Foodie
Wil je meer weten over voeding en gezond leven? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek en kom langs bij één van de locaties in Gouda. Online dieetadvies is ook mogelijk.