Lunch wrap

Volkorenwrap met geroosterde kikkererwten


volkorenwrap met geroosterde kikkererwten
lunch wrap

Ingrediënten

1 klein blikje kikkererwten

1 eetlepel olijfolie (voor bakken en braden)

1 volkorenwrap

1 eetlepel (plantaardige) yoghurt

1/4 komkommer

1 tomaat

1 theelepel bosui kleingesneden

Kruiden: knoflookpoeder, uipoeder, chilipoeder, komijn, paprika, kerrie, een druppel rookaroma, witte peper en een beetje zout


Bereidingswijze

Spoel de kikkererwten af onder de kraan in een vergiet

Maak een kruidenmengsel van de kruiden, met de eetlepel olie

Meng het kruidenmengsel met de kikkererwten

Verhit een koekenpan

Bak de gekruide kikkerwten in de pan tot ze rondom een beetje bruin zijn

Snijd ondertussen de tomaat, de komkommer en de bosui

Leg de (koude) volkorenwrap op een bord

Doe eerst een lepel (plantaardige) yoghurt op de wrap

En beleg daarna met de kikkerwten, komkommer, tomaat en bosui

Rol de wrap op en eetsmakelijk!



Diëtistenpraktijk Gouda: Jacky Foodie


Wil je meer weten over voeding en gezond leven? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek en kom langs bij één van de locaties in Gouda. Online dieetadvies is ook mogelijk.

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven