Vegan wraps (easy)

Ingrediënten voor 4 personen
4 volkoren wraps
1 pakje vegan gehakt 1 blikje tomaten blokjes 1 blikje kidneybonen 1 tomaat 1 rode paprika
1 courgette 1 ui 1 teentje knoflook 1 eetlepel olie ½ komkommer ½ krop sla Kruiden: kerriepoeder, komijnpoeder
Peper en zout
Bereiding
Snipper de ui en de knoflook Verhit de olie in een braadpan (op laag vuur) Fruit de ui en de knoflook
Snijd ondertussen de courgette, de tomaat en de paprika in blokjes Voeg deze toe aan de ui en de knoflook
Voeg de kerrie, komijn, peper en zout naar smaak toe
Laat even staan
Voeg dan het vegan gehakt toe en bak even mee Voeg dan de tomatenblokjes toe, schep alles goed om en laat op laag vuur garen Voeg op het laatst de (afgespoelde) kidneybonen toe
Warm even door en zet dan het vuur uit
Was en snijd de komkommer en de sla
Vul de wrap met het mengsel, de komkommer en de sla
Eventueel kun je er een klein beetje (vegan) knoflooksaus bij gebruiken, of de wrap vooraf insmeren met een dun laagje humus.
Als je na de wrap nog meer trek hebt kun je de rest van het mengsel, met de sla en komkommer, los opeten.
Makkelijker kunnen we het niet maken :-)
Eetsmakelijk!
Diëtistenpraktijk Gouda; Jacky Foodie
Wil je werken aan je relatie met voeding, een gezond gewicht behouden, goed voor je lichaam zorgen, van klachten afkomen zoals; buikpijn, vermoeidheid of stemmingswisselingen?
Stay calm and call your dietician.