top of page

team foodie

green-plant-2125600.jpg
6817b485-8bd7-4b46-b489-8ae18117aec4.JPG
green-plant-2125600.jpg
IMG_3251 2.jpg

Kristen Hagenaar

icon-03.png

Diëtist (intuïtief eten); Online (zwangerschapswaarneming)

 

Ik ben Kristen, 29 jaar, en ik woon samen met mijn vriend in Arnhem. Ik voel me het meest thuis in de natuur en ga dan ook graag wandelen in de Veluwe. Ik heb me als diëtist gespecialiseerd in intuïtief eten, waarmee ik mensen help met het herstellen van hun relatie met eten, bewegen, gewicht en lichaamsbeeld. De komende maanden zal ik bij JackyFoodie de begeleiding overnemen van mensen met een eetstoornisverleden en verstoord eetgedrag; bij (verder) herstel, maar ook als je hiernaast andere voedingsvragen hebt. Mijn consulten vinden plaats via videobellen. Ik kijk ernaar uit om samen aan de slag te gaan!

Maria Qaderi

icon-03.png

Diëtist; Gouda
(zwangerschapswaarneming)

 

Mijn naam is Maria, diëtist met werkervaring op het gebied van multiculturele voeding bij diverse doelgroepen. Na het afronden van mijn studie Voeding en Diëtetiek, ben ik met plezier werkzaam als diëtist.

Gezond leven is voor iedereen mogelijk. Hierbij moet u ook kunnen blijven genieten. Een dieet betekent meer dan alleen afvallen. Voor mij ligt de focus op een verandering van het totale pakket dat uw gezondheid beïnvloedt: uw leefstijl. Mijn doel is om u te ondersteunen bij het maken van blijvende, positieve gedrags- en leefstijlveranderingen zodat u uiteindelijk uw eigen balans vindt in voeding, beweging, slapen, werk en privé. Samen streven we stap voor stap naar een betere gezondheid.
 

 U kunt bij mij terecht voor persoonlijk advies en begeleiding bij: Overgewicht, ondervoeding en ondergewicht, diabetes mellitus, COPD, hart- en vaatziekten, kindervoeding, sportvoeding, voeding bij ouderdom, zwangerschapsvoeding, voedselallergie en -intoleranties, maag- en darmklachten en multiculturele voeding.

green-plant-2125600.jpg
Schermafbeelding 2023-02-02 om 13.47.33.png

Jacky Vermeulen

icon-03.png

Eigenaresse en diëtist

 

In 2020 ben ik gestart met diëtistenpraktijk Jacky Foodie. Voorheen werkte ik als diëtist in loondienst, maar mijn passie voor gezonde voeding en een fijne relatie met jezelf moest ergens helemaal tot bloei kunnen komen. En dat is gelukt!

Het is fijn als mensen weer op een prettige manier met eten om kunnen gaan, een gezond gewicht hebben, geen klachten meer ervaren en enorme verbeteringen zien in hun labwaarden bij bijvoorbeeld diabetes of hart- en vaatziekten.


Het hele team van Jacky Foodie heeft de beschermde HBO titel "diëtist" en is ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Ik ben met zwangerschapsverlof van maart t/m juli 2023.

Wat vinden klanten van Jacky Foodie?

bottom of page